Voorbeelden

Laat je inspireren

๐Ÿซถ Hulp bij online groei
๐Ÿ’ป Gecertificeerde fullstack funnelbouwers
๐Ÿ†๏ธ Hoge kwaliteit
๐Ÿ€ E-learning Funnel: een passieproject

Ik (Leoni), medeoprichter van Remote Skills, wil graag mijn persoonlijke passieproject delen. Het creรซren van een online leeromgeving waar mensen kunnen groeien op persoonlijk, emotioneel en spiritueel vlak.

De uitdaging was om deze droom tot leven te brengen en de juiste deelnemers aan te trekken, maar tijdens de lancering van mijn programma gebeurde iets moois. Zonder betaalde advertenties of marketinginspanningen vond mijn boodschap organisch gehoor, en al snel meldden zich meer dan 100 deelnemers aan! Een geweldig resultaat! ๐ŸŒฑ๐ŸŒŸ

Toegepaste skills
E-learning / Membership
Copywriting
Online strategie
๐Ÿš€ Front-end Funnel: een geheel nieuwe inkomstenstroom

Eรฉn van onze klanten - een vegan bakery shop - moest als gevolg van de corona-maatregelen, de deuren van de zaak sluiten. Hierdoor zat de ondernemer in รฉรฉn klap zonder inkomsten. We ontwikkelden een nieuwe online strategie: vegan gebak, verpakt en verzonden in de brievenbus om thuis van te genieten met vrienden en familie.

Tijdens deze periode met lockdowns creรซerden ze een geheel nieuwe inkomstenstroom. De aanvragen stroomden binnen! Op een gegeven moment moesten we zelfs de advertenties uitzetten omdat de bakkerij de vraag niet meer aankon. Een onverwacht positieve wending in moeilijke tijden! ๐Ÿฐโœจ

Toegepaste skills
Front-end Funnel
Design / Grafische vormgeving
Online strategie
E-learning / Membership
๐Ÿ† Lead Funnel: meer afspraken in de agenda

Voor onze klant - een hypotheekadviseur - bouwden we een doelgerichte advertentiecampagne om gekwalificeerde leads te krijgen. Het doel was duidelijk: meer afspraken in de agenda.

Het resultaat? Voor minder dan 10 euro per lead werden er talloze waardevolle afspraken gemaakt. De conversie tijdens gesprekken was hoog omdat deze leads al waren opgewarmd. Maar dat was nog niet alles. Door een nieuw kanaal te benutten, bereikten we een geheel nieuwe doelgroep. Succes, voor zowel de klant als ons team! ๐Ÿš€

Toegepaste skills
Lead Funnel
Advertentiestrategie
Design / Grafische vormgeving
Optimalisatie

Zet hier jouw volgende stap

Fullstack Funnel Challenge
Ontdek in 5 dagen waardevolle skills waarmee je overal ter wereld een geweldig inkomen kunt verdienen en je eigen tijden kunt bepalen.
30-dagen Kickstart Opleiding
Maa een vliegende start door in 30 dagen jouw eigen remote business op te zetten. Leer de basis skills van een Fullstack funnelbouwer en krijg hulp bij het vinden van klanten.
Boek een vrijblijvend gesprek
Heb je interesse in de opleiding of wil je persoonlijk advies op maat? Boek dan een kosteloze strategische sessie met Max, direct in zijn agenda.