Over ons

Een reis door de tijd

Passie voor creatie

Ik (Max) groeide op in een Peruaans gezin van kunstenaars, waar de creativiteit in het atelier altijd stroomde. Daar ontstond dan ook mijn liefde voor het maken van mooie dingen en vond ik mijn passie voor creatieve expressie.

Eigen Stukadoorsbedrijf

Op 18-jarige leeftijd begon ik mijn eigen stukadoorsbedrijf. Werken met mijn handen en mooie materialen liet mijn passie voor interieurdesign ontvlammen. Ik restaureerde op een gegeven moment zelfs ornamentenplafonds. Ondanks mijn opgedane kennis en kunde voelde ik me beperkt in mijn bedrijf. Na enkele ingrijpende gebeurtenissen wist ik dat het tijd was voor verandering en besloot het roer om te gooien.

De start van Orange Funnels

Ik zette een nieuwe koers uit en startte marketing agency Orange Funnels. Eerst door klanten één-op-één te helpen. Daarna breidde ik al gauw uit naar het geven van workshops, trainingen en cursussen. Het bedrijf bleef groeien en ik hielp klanten in zowel binnen als buiten Nederland. Met twee van mijn projecten won ik zelfs een 2CC Award. Om hiervoor in aanmerking te komen moet een funnel een omzet van minimaal $1 miljoen behalen. Dit was een geweldige mijlpaal voor mij!

De ontmoeting met Leoni

Ik ontmoette Leoni op een congres waar ik met een klant aanwezig was. Deze klant was toevallig ook de moeder van Leoni. Leoni, net terug uit Afrika, was betrokken bij een inzamelingsactie voor waterputten. Ik bood aan om hiervoor een funnel te bouwen en de campagne werd een succes. Leoni en ik hadden op deze manier één waterput bij elkaar 'gefunneld'.

Liefde & Avontuur

Na de ontmoeting in 2014 wist ik al snel dat Leoni de vrouw was waarmee ik mijn toekomst wilde delen. Ik wist het zó zeker dat ik haar al na drie maanden ten huwelijk vroeg in Rome. Gelukkig zei Leoni JA en in 2015 trouwden we in het prachtige Toscane. Onze passie voor reizen bracht ons naar zo'n beetje alle continenten van de wereld.

Betekenisvolle goede doelen

We voelen allebei een sterke drang om terug te geven aan de wereld. Om impact te maken. Leoni was al actief als vrijwilligster in Afrika, waar ze scholen en waterputten bouwde en ik zette me in voor dierenwelzijn en gaf zwerfhonden een veilige plek. Op Mauritius lieten we onze 2-weekse luxe strandvakantie varen om het eiland rond te rijden en straathonden te helpen. Op dit moment bundelen we onze krachten met de organisatie O.U.R. om kinderen wereldwijd te redden uit de kinderhandel.

De geboorte van ons wondertje

In februari 2020 verwelkomden we onze zoon Lucca Amaru in ons leven. Het was een eyeopener; we beseften dat we zoveel mogelijk tijd met ons gezin wilden doorbrengen. Onze reislust werd weer aangewakkerd, en we onderzochten hoe we konden reizen en werken zonder gebonden te zijn aan één plek in Nederland. Uiteindelijk hebben we een thuis gevonden aan de zonnige kust van Zuid-Portugal. Een heerlijke plek waar we de vrijheid hebben om elke dag samen te zijn. We gunnen elke ouder dit geluk.

Brand film

Remote Skills On the Road 🚀

Stap in onze wereld van vrijheid en avontuur! 🌍🌴 Volg onze reizen en ontdek hoe wij remote werken en leven... in Portugal. #RemoteSkillsOnTheRoad

Volg ons avontuur

Team

Max van Rooy
Co-founder Remote Skills

Ik wil je graag laten zien hoe je jouw kostbare tijd kunt herwinnen door een aantal waardevolle skills te leren waarmee je overal ter wereld een goed inkomen kunt verdienen en je eigen tijden kunt bepalen. Mijn werkweek bestaat uit 4 dagen van elk 4 uur, wat me de vrijheid heeft gegeven om kostbare momenten met mijn gezin te delen. En deze levensstijl gun ik jou net zo goed. Mijn missie is om kennis voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht waar je vandaan komt.

Funfact

Wil graag Pizzachef worden als hij later groot is 🫓

Leoni van Rooy
Co-founder Remote Skills

In het team van Remote Skills zie je mij vooral achter de schermen. Mijn focus ligt op operations, klantenservice en persoonlijk contact met onze cursisten. Het is voor mij van onschatbare waarde om elk individu echt te zien en te begrijpen en om het beste in mensen naar boven te halen. Samen met Max en ons zoontje Luca hebben wij een heerlijk remote leven aan de zonnige kust van Zuid-Portugal.

Funfact

Bakt de lekkerste taarten 🎂

Patricia
Client Success Manager

Patricia staat klaar om cursisten te helpen wanneer zij extra richting nodig hebben of ergens tegenaan lopen. Patricia zorgt ervoor dat elke student het maximale uit de opleiding kan halen.

Funfact

Was Queen Zomercarnaval 2003 🌞

Lindsay
Technisch medewerker

Lindsay speelt een belangrijke rol in de technische ondersteuning in de opleiding. Lindsay zorgt dat studenten kunnen blijven groeien en leren zonder hindernissen.

Funfact

Is gek op het strand 😁

Joshua
Technisch Coach

Joshua speelt een belangrijke rol in het begeleiden van deelnemers tijdens de Q&A-sessies en biedt technische ondersteuning in de opleiding. Joshua zorgt dat studenten kunnen blijven groeien en leren zonder hindernissen.

Funfact

Gek op sterke koffie 🤎

Dit beloven wij

Remote werken
Werk overal ter wereld, gewoon met jouw computer, ons systeem en een wifi-verbinding. Beginnen is eenvoudig!
Eigen tijden bepalen
Hoe ziet jouw ideale werkweek eruit? Stel je eigen werktijden vast zonder verantwoording af te leggen aan anderen.
Altijd inkomen verdienen
Ontwikkel waardevolle skills waarmee je overal ter wereld een toekomstbestendig inkomen kunt verdienen.

Missie

Betekenisvol geven brengt magie in je leven
Onze missie is om waardevolle en toegankelijke kennis te bieden aan mensen over de hele wereld, ongeacht hun achtergrond.

Onze kernwaarden:

✨ Integriteit | Fundament voor vertrouwen en respect

🧘 Groei | Leidt tot betere versies van onszelf

🏆 Resultaat | Concrete impact en tevredenheid

🫶 Liefde | Creëert empathie en betrokkenheid

Impact maken

We voelen een sterke drang om terug te geven aan de wereld, om impact te maken. Op dit moment bundelen wij onze krachten met de organisatie O.U.R. om kinderen wereldwijd te redden uit de kinderhandel.

Operation Underground Railroad (O.U.R.) is een non-profitorganisatie uit de Verenigde Staten die zich inzet tegen handel in kinderen. O.U.R. is betrokken geweest bij de redding van meer dan 4.000 slachtoffers en de arrestatie van meer dan 6.500 mensenhandelaren.