Meld je aan voor de Fullstack Funnel Opleiding
🌟 Senior
Prijs op aanvraag

Jouw gezicht ook op onze marketplace?

In de marketplace kiezen bedrijven één van onze afgestudeerde Fullstack Funnel specialisten. Ieder van hen heeft eigen kwaliteiten en interesses dus er is altijd iemand die goed bij een bepaald project en doelgroep past.
Jouw gezicht ook op onze marketplace?

Radiomaken is mijn passie 📻

Radio maken
Podcasts
Videografie

Hier kan ik je bij helpen

Laat een complete funnel bouwen voor jouw bedrijf

Onze gecertificeerde Funnel Specialisten zijn zeer gewilde kandidaten voor bedrijven die online willen groeien. In deze tijd van globale transitie van offline naar online is er een enorme vraag naar professionals met deze unieke skillset.

Onze Specialisten ontwerpen unieke en effectieve online strategieën en klantreizen die conversies stimuleren. Ze helpen je graag met het schrijven van converterende copy voor de funnel en e-mails. Ook hebben ze kennis van verschillende advertentieplatformen en weten ze aan welke knoppen er gedraaid moet worden om de funnel optimaal te laten presteren.

Alle specialisten

Strategie

Onze Funnel Specialisten helpen bedrijven met unieke en effectieve online strategieën en klantreizen die conversies stimuleren.

Techniek & systeem

De specialisten bouwen geavanceerde funnels, automatiseren e-mails, beheren webshops en bouwen e-learning platforms. Ze hebben de techniek volledig in de vingers zodat jij je kan focussen op je bedrijf.

Content

De specialisten creëren converterende content en copy voor de funnel, waardoor bezoekers converteren in klanten. Of het nu het grafisch ontwerp is van een advertentie of het uitschrijven van een reeks opvolgmails. De specialisten zijn veelzijdig en werken met veel toewijding aaan jouw project.

Advertenties

De Specialisten beheersen diverse advertentieplatformen, zoals Facebook, Instagram, YouTube, Google, TikTok en meer, om het online bereik van jouw bedrijf te vergroten en conversies te stimuleren.

Optimalisatie

De Specialisten weten aan welke knoppen ze moeten draaien om het rendement van de funnels en campagnes te verhogen. Ze geven waardevol en gericht advies om keer op keer het resultaat te verbeteren en de ROI te vergroten.

Een greep uit mijn werk

No items found.
No items found.

Wat mijn klanten zeggen

Christiaan | Outdoor Functional Fitness
Echt super gaaf!
"Marloes heeft mij super goed geholpen met het maken en design van mijn nieuwe website. Super blij met het eindresultaat!! En vanaf het begin tot het eind fijne communicatie gehad met marloes. Geen vraag is teveel en je kunt altijd bij haar terecht."
💪
Eva | EVE Psychologie
"Wauw het is zo mooi geworden!"
"Ik had Marloes ingeschakeld voor de branding en website van mijn nieuwe psychologenpraktijk, en ben ontzettend blij dat ik dit gedaan heb. Marloes heeft mijn wensen en ideeën hierover precies kunnen vertalen naar een huisstijl en website die helemaal bij mij en mijn bedrijf passen. De samenwerking met Marloes verliep ook erg fijn. Al vanaf het begin was voor mij duidelijk hoe het proces eruit ging zien, wat ik kon verwachten en wanneer, en welke taken ik zelf moest oppakken. Marloes werkt heel gestructureerd en georganiseerd, houdt je goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het proces en reageert altijd heel snel wanneer je haar een bericht stuurt. Ze is creatief, denkt actief met je mee en is daarnaast ook nog eens hartstikke gezellig. Ik ben heel blij met het eindresultaat en kan Marloes aan iedereen aanraden!"
🙌
Roos | Sensual Yoga
Marloes weet waar ze het over heeft
"Ik heb veel gehad aan haar scherpe blik en creatieve meedenken. Ze reageert snel en is professioneel. Ik zou Marloes aan iedereen aanraden die ondersteuning kan gebruiken bij online marketing."
Meld je aan voor de Fullstack Funnel Opleiding
🌟 Senior

💫
Jouw gezicht ook op onze marketplace?
Meld je aan voor de Fullstack Funnel Opleiding
Radio maken
Podcasts
Videografie
Fun fact

Radiomaken is mijn passie 📻

Advertentiestrategie
🌟 Senior

Jij vraagt, wij antwoorden

No items found.