Meld je aan voor de Fullstack Funnel Opleiding
🌟 Senior
Prijs op aanvraag

Jouw gezicht ook op onze marketplace?

In de marketplace kiezen bedrijven één van onze afgestudeerde Fullstack Funnel specialisten. Ieder van hen heeft eigen kwaliteiten en interesses dus er is altijd iemand die goed bij een bepaald project en doelgroep past.
Jouw gezicht ook op onze marketplace?

🪄 Harry Potter fan

Funneltechniek
Advertentiestrategie
Copywriting

Hier kunnen wij je bij helpen

Laat een complete funnel bouwen voor jouw bedrijf

Onze gecertificeerde Funnel Specialisten zijn zeer gewilde kandidaten voor bedrijven die online willen groeien. In deze tijd van globale transitie van offline naar online is er een enorme vraag naar professionals met deze unieke skillset.

Onze Specialisten ontwerpen unieke en effectieve online strategieën en klantreizen die conversies stimuleren. Ze helpen je graag met het schrijven van converterende copy voor de funnel en e-mails. Ook hebben ze kennis van verschillende advertentieplatformen en weten ze aan welke knoppen er gedraaid moet worden om de funnel optimaal te laten presteren.

Alle specialisten

Strategie

Onze Funnel Specialisten helpen bedrijven met unieke en effectieve online strategieën en klantreizen die conversies stimuleren.

Techniek & systeem

De specialisten bouwen geavanceerde funnels, automatiseren e-mails, beheren webshops en bouwen e-learning platforms. Ze hebben de techniek volledig in de vingers zodat jij je kan focussen op je bedrijf.

Content

De specialisten creëren converterende content en copy voor de funnel, waardoor bezoekers converteren in klanten. Of het nu het grafisch ontwerp is van een advertentie of het uitschrijven van een reeks opvolgmails. De specialisten zijn veelzijdig en werken met veel toewijding aaan jouw project.

Advertenties

De Specialisten beheersen diverse advertentieplatformen, zoals Facebook, Instagram, YouTube, Google, TikTok en meer, om het online bereik van jouw bedrijf te vergroten en conversies te stimuleren.

Optimalisatie

De Specialisten weten aan welke knoppen ze moeten draaien om het rendement van de funnels en campagnes te verhogen. Ze geven waardevol en gericht advies om keer op keer het resultaat te verbeteren en de ROI te vergroten.

Een greep uit mijn werk

No items found.
No items found.

Wat mijn klanten zeggen

Martin
Jacco
" Jacco is voor mij de man op gebied van digitale aanwezigheid. Zijn kennis en vakmanschap maakt het voor mij simpel om blind op hem te vertrouwen. Ik kan iedereen aanraden om zijn verhaal aan te horen dan zal mijn aanbeveling u niet verrassen. Twijfel er geen moment aan dat u in de praktijk aangenaam verrast gaat zijn."
Tessa Fennama | Tessa Trainingen
Angelique
"Soms komt er iets bijzonder moois op je pad. Een aantal maanden geleden kreeg ik een berichtje van Angelique. We kennen elkaar al een aantal jaren vanuit de NLP trainingen. Ze was begonnen met een nieuwe opleiding en moest daar een opdracht voor maken. Ze dacht direct aan mij. Hoe lief. We zijn nu een paar maanden verder en ze heeft een prachtige applicatiefunnel gemaakt voor mij. Het klopt gewoon. Ze heeft geluisterd, meegedacht, mij getriggerd, adviezen gegeven en geholpen en het is klaar! Super trots!"
Laurens
Jacco
"Jacco is een funnelbouwer die ervoor zorgt dat je je eigen aannames valideert. Hij is goed in het kritisch stellen van vragen zodat je een funnel bouwt die werkt, ook als deze anders is dan je vooraf misschien denkt."
Meld je aan voor de Fullstack Funnel Opleiding
🌟 Senior

🏆️
Jouw gezicht ook op onze marketplace?
Meld je aan voor de Fullstack Funnel Opleiding
Funneltechniek
Advertentiestrategie
Copywriting
Fun fact

🪄 Harry Potter fan

Lead Funnel
(Business) coaching
Advertentiestrategie
Back-end Funnel
Copywriting
Design / Grafische vormgeving
E-learning / Membership
Persoonlijkheidstest
Front-end Funnel
High-end Funnel
Online strategie
Online vindbaarheid (SEO)
Optimalisatie
strategie
Social media contentbeheer
Webdesign
Website 2.0 (website + funnel)
🌟 Senior

Jij vraagt, wij antwoorden

⭐ Wie zijn jullie funnelspecialisten?
🆓 Kan ik eerst gratis beginnen en kijken of het bij me past?
📱 Kan ik iemand spreken over de opleiding?