Student Fullstack Funnelopleiding
✨ Junior
Prijs op aanvraag

Nan

Ik ben Nan, een glaskunstenaar met een glaskunstgalerie in hartje Maastricht. Door 8 jaren als zzp-er met 2 lockdowns al kennis gemaakt te hebben van de ups maar zeker ook de downs van het ondernemerschap, ben ik me gaan verdiepen in marketing. Het creatieve als kunstenaar met de psychologie van marketing boeit me enorm. Ik wil daarom ook graag collega’s met een uniek product of dienst gaan helpen met mijn creatieve blik op hun online groeimogelijkheden. Na een kennismaking zal ik laten zien dat out of de box denken een heel nieuw perspectief kan bieden.
Nan

Ik ❤️ van Italië

Online strategie
Webdesign
Lead Funnel

Hier kunnen wij je bij helpen


Ik ben op ondernemersvlak eigenlijk een laatbloeier. Pas op 50-jarige leeftijd begon ik als zzp'er. Ik wilde een inspiratie zijn voor mijn 3 kinderen door hen laten zien dat leeftijd geen rol speelt zolang je je hart maar volgt. Nu zijn mijn man en twee van mijn kinderen inmiddels ook zzp'er, waardoor ik op dat vlak al succes heb geboekt.

Mijn pad als ondernemer in de glaskunst was niet eenvoudig, maar ik haal geluk uit het zien van mijn klanten die blij worden van mijn glaskunst. Dit heeft me altijd gemotiveerd om niet op te geven en door te pakken. Online was ik nog altijd niet goed zichtbaar en ben ik gestart met de opleiding als Fullstack Funnel bouwer.

Nu vind ik het geweldig dat ik mijn ervaring en creativiteit kan gebruiken om andere ondernemers te helpen. Terwijl de mensen om me heen praten over het afbouwen van hun werkzaamheden en dat ze uitkijken naar het stoppen met werken, geniet ik van nieuwe studies en heb ik het gevoel dat ik nu pas start.

Met de VUT gaan? Dat komt dus niet in mijn woordenboek voor. Ik ben dankbaar voor het leven dat ik heb en voor de inspiratie die ik kan zijn voor mijn gezin. Mijn reis als glaskunstenaar en ondernemer heeft me geleerd dat het nooit te laat is om je dromen te volgen. Reizen en werken op afstand zullen in de toekomst mijn leven verrijken en daarmee mij de kans geven om nog meer ondernemers te kunnen  helpen met hun online marketing.

Mijn kernwaardes:

Eerlijk | Creatief | Gedreven

Alle specialisten

Online Strategie

In een intakegesprek analyseren we je bedrijf: wat gaat goed en wat niet. Wat is je huidige aanbod en waar liggen de kansen? Ik maak op basis van dit gesprek een strategie op maat die aansluit bij jouw doelstellingen en groeiambities. Een goede online strategie is het fundament voor succesvolle en schaalbare groei. Laten we samen zorgen voor meer afspraken in de agenda (leads) en meer online verkopen.

Techniek & systeem

Nadat de strategie is vastgesteld en goedgekeurd, bouw ik een complete funnel in de huisstijl van jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een salespagina, een reeks e-mails om klanten op te volgen en een advertentiecampagne om bezoekers naar de funnel te krijgen. Ik neem jou de techniek uit handen, zodat jij je kan focussen op jouw bedrijf.

Content

De funnel moet natuurlijk gevuld worden met converterende content. Denk aan foto’s, video's, teksten en huisstijlelementen. Ik help je graag bij het maken van deze content en copy voor de funnel. Of het nu grafisch ontwerp is voor bijvoorbeeld een advertentie of het schrijven van de opvolgende e-mails, ik denk graag met je mee.

Advertenties

Zo… je funnel staat klaar. En nu? Je wil natuurlijk zorgen dat bezoekers jouw funnel weten te vinden. En dit kan in principe op twee manieren: organisch (via de eigen website, SEO of social media posts) of via betaalde advertenties van bijvoorbeeld Facebook, Instagram, TikTok, YouTube of LinkedIn. Deze advertentieplatformen zijn uitermate geschikt om in korte tijd veel bezoekers naar de funnel te krijgen en conversies te stimuleren. Ik help je graag met een advertentiestrategie om jouw ideale doelgroep te bereiken.

Optimalisatie

Als de funnel en advertenties eenmaal gestart zijn, is het kunst om deze te optimaliseren. Hoe kun je bijvoorbeeld die 500 bezoekers verdubbelen naar 1000 bezoekers? Of dat de conversie van 20% naar 30% stijgt? Ik weet precies aan welke knoppen je moet draaien om het rendement van de funnel en campagne te verhogen.

Een greep uit mijn werk

No items found.
No items found.

Wat mijn klanten zeggen

🍀
Reviews komen eraan
Nog heel even geduld
Student Fullstack Funnelopleiding
✨ Junior

Nan

Ben jij die ondernemer die, net als ik, dacht alle ballen zelf in de lucht te moeten houden? Laat me je helpen zichtbaar te worden op het internet. Met mijn creatieve blik en marketingkennis bied ik maatwerkoplossingen voor jouw unieke product of dienst. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek!
🍀
Nan
Student Fullstack Funnelopleiding
Online strategie
Webdesign
Lead Funnel
Fun fact

Ik ❤️ van Italië

Lead Funnel
Back-end Funnel
Copywriting
Design / Grafische vormgeving
Front-end Funnel
High-end Funnel
Online strategie
Webdesign
Website 2.0 (website + funnel)
Advertentiestrategie
Fotografie
✨ Junior

Jij vraagt, wij antwoorden

⭐ Wie zijn jullie funnelspecialisten?
🏆 Hoe werkt het inhuren van een funnelspecialist?