Gecertificeerd Fullstack Funnelbouwer
💫 Medior
Prijs op aanvraag

Marloes

Ik ben Marloes en ik help ondernemers met winstgevende websites & funnels die zorgen voor een stroom aan klanten! Als je klaar bent om online te groeien ga ik graag met je in gesprek!
Marloes

Gek op sterke koffie 🤎

Website 2.0
Membership funnel
Copywriting

Hier kan ik je bij helpen

Ontwerp & strategie voor merken & bedrijven

Ik geloof niet in standaard oplossingen. Ik richt me op jouw bedrijf en jouw specifieke situatie. Wie is jouw doelgroep, wat bied je momenteel aan, wat is je toekomstvisie en hoe ziet je copywriting eruit? Zijn er mogelijkheden tot verbetering? Ik help je graag bij het verkennen van groeikansen binnen jouw bedrijf.

Met deze informatie leggen we de fundering voor een krachtige online strategie. De strategie kan van alles zijn: groei in conversie, groei in aanvragen, meer leads of processen automatiseren. Vervolgens bouw ik passende funnels en zorg ik ervoor dat de website optimaal aansluit bij het plan. Op die manier zorgen we voor een sterke groei.

Met 7 jaar ervaring als Marketing- en communicatiespecialist, 2 jaar als webdesigner en sinds kort Fullstack Funnelbouwer heb ik een brede expertise ontwikkeld. Ik bouw niet alleen een mooie website, maar ook één die converteert naar betalende klanten!

Of je nu coach, kennisondernemer, therapeut of psycholoog bent: zolang jij kennis en informatie te delen hebt, kan ik jou helpen!

Mijn kernwaardes:

Betrouwbaar | Gewoon-doen-mentaliteit | Creativiteit

Alle specialisten

Online strategie

In een intakegesprek analyseren we je bedrijf: wat gaat goed en wat niet. Wat is je huidige aanbod en waar liggen de kansen? Ik maak op basis van dit gesprek een strategie op maat die aansluit bij jouw doelstellingen en groeiambities. Een goede online strategie is het fundament voor succesvolle en schaalbare groei. Laten we samen zorgen voor meer afspraken in de agenda (leads) en meer online verkopen.

Techniek & systeem

Nadat de strategie is vastgesteld en goedgekeurd, bouw ik een complete funnel in de huisstijl van jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een salespagina, een reeks e-mails om klanten op te volgen en een advertentiecampagne om bezoekers naar de funnel te krijgen. Ik neem jou de techniek uit handen, zodat jij je kan focussen op jouw bedrijf.

Content

De funnel moet natuurlijk gevuld worden met converterende content. Denk aan foto’s, video's, teksten en huisstijlelementen. Ik help je graag bij het maken van deze content en copy voor de funnel. Of het nu grafisch ontwerp is voor bijvoorbeeld een advertentie of het schrijven van de opvolgende e-mails, ik denk graag met je mee.

Advertenties

Zo… je funnel staat klaar. En nu? Je wil natuurlijk zorgen dat bezoekers jouw funnel weten te vinden. En dit kan in principe op twee manieren: organisch (via de eigen website, SEO of social media posts) of via betaalde advertenties van bijvoorbeeld Facebook, Instagram, TikTok, YouTube of LinkedIn. Deze advertentieplatformen zijn uitermate geschikt om in korte tijd veel bezoekers naar de funnel te krijgen en conversies te stimuleren. Ik help je graag met een advertentiestrategie om jouw ideale doelgroep te bereiken.

Optimalisatie

Als de funnel en advertenties eenmaal gestart zijn, is het kunst om deze te optimaliseren. Hoe kun je bijvoorbeeld die 500 bezoekers verdubbelen naar 1000 bezoekers? Of dat de conversie van 20% naar 30% stijgt? Ik weet precies aan welke knoppen je moet draaien om het rendement van de funnel en campagne te verhogen.

Een greep uit mijn werk

No items found.
No items found.

Wat mijn klanten zeggen

💪
Eva | EVE Psychologie
"Wauw het is zo mooi geworden!"
"Ik had Marloes ingeschakeld voor de branding en website van mijn nieuwe psychologenpraktijk, en ben ontzettend blij dat ik dit gedaan heb. Marloes heeft mijn wensen en ideeën hierover precies kunnen vertalen naar een huisstijl en website die helemaal bij mij en mijn bedrijf passen. De samenwerking met Marloes verliep ook erg fijn. Al vanaf het begin was voor mij duidelijk hoe het proces eruit ging zien, wat ik kon verwachten en wanneer, en welke taken ik zelf moest oppakken. Marloes werkt heel gestructureerd en georganiseerd, houdt je goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het proces en reageert altijd heel snel wanneer je haar een bericht stuurt. Ze is creatief, denkt actief met je mee en is daarnaast ook nog eens hartstikke gezellig. Ik ben heel blij met het eindresultaat en kan Marloes aan iedereen aanraden!"
🙌
Roos | Sensual Yoga
Marloes weet waar ze het over heeft
"Ik heb veel gehad aan haar scherpe blik en creatieve meedenken. Ze reageert snel en is professioneel. Ik zou Marloes aan iedereen aanraden die ondersteuning kan gebruiken bij online marketing."
Christiaan | Outdoor Functional Fitness
Echt super gaaf!
"Marloes heeft mij super goed geholpen met het maken en design van mijn nieuwe website. Super blij met het eindresultaat!! En vanaf het begin tot het eind fijne communicatie gehad met marloes. Geen vraag is teveel en je kunt altijd bij haar terecht."
Gecertificeerd Fullstack Funnelbouwer
💫 Medior

Marloes

Klaar om online te groeien met jouw bedrijf? Laten we samen in gesprek gaan!
Marloes
Gecertificeerd Fullstack Funnelbouwer
Website 2.0
Membership funnel
Copywriting
Fun fact

Gek op sterke koffie 🤎

Webdesign
Website 2.0 (website + funnel)
Front-end Funnel
E-learning / Membership
Design / Grafische vormgeving
Back-end Funnel
Advertentiestrategie
High-end Funnel
Copywriting
Online strategie
Lead Funnel
Online vindbaarheid (SEO)
Optimalisatie
💫 Medior

Jij vraagt, wij antwoorden

🏆 Hoe werkt het inhuren van een funnelspecialist?
⭐ Wie zijn jullie funnelspecialisten?