Gecertificeerd Fullstack Funnelbouwer
πŸ’« Medior
Prijs op aanvraag

Jacco

Ik ben Jacco, vader van 3 zoons en getrouwd met Heidi. Daarnaast hou ik mij dagelijks bezig met Websites maken met Focus op Vindbaarheid en Online marketing. En uiteraard met Funnels. Het lijkt mij leuk en interessant om naar jouw bedrijf te kijken om te ontdekken waar mooie kansen liggen om te groeien.
Jacco

Ik hou van hobby's😁

‍

Website 2.0
Maatwerk Funnel bouwen
Online vindbaarheid (SEO)

Even voorstellen

Hier kan ik je bij helpen

Ik kijk graag met jouw bedrijf mee om te zien waar mooie groeikansen liggen.

Als eerste lichting geslaagde Fullstack Funnelbouwer ondersteun ik ook andere studenten die momenteel de Fullstack Funnelopleiding volgen.

Ik ben een generalist en weet van alle facetten van de online wereld best veel. Maar ik ben geen superexpert op één bepaald gebied. Best een handige eigenschap voor een funnelbouwer. Hier komt namelijk alles in samen. Altijd lastig om van jezelf te zeggen als je een tikkie bescheiden bent.

Ik heb zelf 20 jaar gewerkt in een specifieke maatwerk industrie. Heb jij ook een maatwerk oplossing? Dan kan ik je waarschijnlijk ook hier goed bij helpen.

‍Woorden die bij mij passen:

Eerlijk, toegankelijk, integer, geen praatjesmaker, K.I.S.S. Christian ✝

Alle specialisten

Online strategie

In een intakegesprek analyseren we je bedrijf: wat gaat goed en wat niet. Wat is je huidige aanbod en waar liggen de kansen? Ik maak op basis van dit gesprek een strategie op maat die aansluit bij jouw doelstellingen en groeiambities. Een goede online strategie is het fundament voor succesvolle en schaalbare groei. Laten we samen zorgen voor meer afspraken in de agenda (leads) en meer online verkopen.

Techniek & systeem

Nadat de strategie is vastgesteld en goedgekeurd, bouw ik een complete funnel in de huisstijl van jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een salespagina, een reeks e-mails om klanten op te volgen en een advertentiecampagne om bezoekers naar de funnel te krijgen. Ik neem jou de techniek uit handen, zodat jij je kan focussen op jouw bedrijf.

Content

De funnel moet natuurlijk gevuld worden met converterende content. Denk aan foto’s, video's, teksten en huisstijlelementen. Ik help je graag bij het maken van deze content en copy voor de funnel. Of het nu grafisch ontwerp is voor bijvoorbeeld een advertentie of het schrijven van de opvolgende e-mails, ik denk graag met je mee.

Advertenties

Zo… je funnel staat klaar. En nu? Je wil natuurlijk zorgen dat bezoekers jouw funnel weten te vinden. En dit kan in principe op twee manieren: organisch (via de eigen website, SEO of social media posts) of via betaalde advertenties van bijvoorbeeld Facebook, Instagram, TikTok, YouTube of LinkedIn. Deze advertentieplatformen zijn uitermate geschikt om in korte tijd veel bezoekers naar de funnel te krijgen en conversies te stimuleren. Ik help je graag met een advertentiestrategie om jouw ideale doelgroep te bereiken.

Optimalisatie

Als de funnel en advertenties eenmaal gestart zijn, is het kunst om deze te optimaliseren. Hoe kun je bijvoorbeeld die 500 bezoekers verdubbelen naar 1000 bezoekers? Of ervoor zorgen dat de conversie van 20% naar 30% stijgt? Ik weet precies aan welke knoppen je moet draaien om het rendement van de funnel en campagne te verhogen.

Een greep uit mijn werk

No items found.
No items found.

Wat mijn klanten zeggen

πŸ†
Esther
Jacco
"Jacco helpt mij al meer dan tien jaar met mijn website, marketing en social media. Hij doet dit op een ontzettend fijne manier, waarbij hij de informatie als ongeordende kluwen wol weet te ordenen en te verduidelijken. Hierdoor heb ik er veel lol in om samen met hem te werken, maar durf ik ook blind op hem te vertrouwen. Hij heeft veel kennis van zaken, is eerlijk en een meer dan betrouwbare partner. Ik kan iedereen een samenwerking aanbevelen."
⭐
Laurens
Jacco
"Jacco is een funnelbouwer die ervoor zorgt dat je je eigen aannames valideert. Hij is goed in het kritisch stellen van vragen zodat je een funnel bouwt die werkt, ook als deze anders is dan je vooraf misschien denkt."
⚑
Martin
Jacco
" Jacco is voor mij de man op gebied van digitale aanwezigheid. Zijn kennis en vakmanschap maakt het voor mij simpel om blind op hem te vertrouwen. Ik kan iedereen aanraden om zijn verhaal aan te horen dan zal mijn aanbeveling u niet verrassen. Twijfel er geen moment aan dat u in de praktijk aangenaam verrast gaat zijn."
Gecertificeerd Fullstack Funnelbouwer
πŸ’« Medior

Jacco Bronkhorst

Neem gerust even contact met mij op via e-mail, telefoon of Whatsapp. Of boek een afspraak in mijn online agenda via onderstaande button.
⚑
Jacco
Gecertificeerd Fullstack Funnelbouwer
Website 2.0
Maatwerk Funnel bouwen
Online vindbaarheid (SEO)
Fun fact

Ik hou van hobby's😁

‍

Online vindbaarheid (SEO)
Online strategie
Lead Funnel
Front-end Funnel
Back-end Funnel
High-end Funnel
Website 2.0 (website + funnel)
E-learning / Membership
Advertentiestrategie
Webdesign
Optimalisatie
πŸ’« Medior

Jij vraagt, wij antwoorden

No items found.