Gecertificeerd Fullstack Funnelbouwer
💫 Medior
Prijs op aanvraag

Angelique

Ik ben Angelique Lijffijt, getrouwd, heb 2 kinderen en woon in Veenendaal. Ik ben een expert in het bouwen van websites en funnels. Als je op zoek bent naar een gids in de wereld van online groei dan kom ik graag met je in gesprek.
Angelique

Gek op sterke koffie 🤎

Website 2.0
Meesterlijke Funnels
Coaching

Hier kan ik je bij helpen

Leg de basis voor een effectieve online aanwezigheid

Ik help graag bij het verkennen van potentiële kansen voor groei binnen jouw bedrijf. Als een van de eerste succesvolle afgestudeerden van de Fullstack Funnelopleiding, bied ik tevens ondersteuning aan medestudenten die op dit moment de Fullstack Funnelopleiding volgen.

Als websitebouwer merkte ik dat er een essentieel stuk ontbrak: de vaardigheden om bedrijven daadwerkelijk te laten groeien. Dit leidde tot het besef dat er meer nodig was om een bedrijf te laten groeien dan alleen een prachtige website bouwen, SEO-instellingen doen, enzovoort. Ik zag een patroon aan de zijde van ondernemers waar groei vaak stagneerde. Het aantal bezoekers op de website was niet voldoende en ik zocht naar een oplossing hiervoor.

De kloof tussen een mooie website en daadwerkelijke groei bracht me bij de Fullstack Funnel Opleiding. Deze opleiding gaf me de vaardigheden die ik nodig had.

Ik help ondernemers door samen naar hun bedrijf te kijken, een sterke online strategie neer te zetten en ze te ontzorgen op het gebied van techniek. Door de visie en doelen scherp in kaart te brengen, leggen we de fundering voor een sterke online strategie. Daarna bouw ik de juiste funnels en zorg ik dat de website perfect past bij het plan. Zo zorgen we voor een sterke groei.

Mijn kernwaardes:

Betrouwbaar, open, laagdrempelig, toegankelijk, integer

Alle specialisten

Online strategie

In een intakegesprek analyseren we je bedrijf: wat gaat goed en wat niet. Wat is je huidige aanbod en waar liggen de kansen? Ik maak op basis van dit gesprek een strategie op maat die aansluit bij jouw doelstellingen en groeiambities. Een goede online strategie is het fundament voor succesvolle en schaalbare groei. Laten we samen zorgen voor meer afspraken in de agenda (leads) en meer online verkopen.

Techniek & systeem

Nadat de strategie is vastgesteld en goedgekeurd, bouw ik een complete funnel in de huisstijl van jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een salespagina, een reeks e-mails om klanten op te volgen en een advertentiecampagne om bezoekers naar de funnel te krijgen. Ik neem jou de techniek uit handen, zodat jij je kan focussen op jouw bedrijf.

Content

De funnel moet natuurlijk gevuld worden met converterende content. Denk aan foto’s, video's, teksten en huisstijlelementen. Ik help je graag bij het maken van deze content en copy voor de funnel. Of het nu grafisch ontwerp is voor bijvoorbeeld een advertentie of het schrijven van de opvolgende e-mails, ik denk graag met je mee.

Advertenties

Zo… je funnel staat klaar. En nu? Je wil natuurlijk zorgen dat bezoekers jouw funnel weten te vinden. En dit kan in principe op twee manieren: organisch (via de eigen website, SEO of social media posts) of via betaalde advertenties van bijvoorbeeld Facebook, Instagram, TikTok, YouTube of LinkedIn. Deze advertentieplatformen zijn uitermate geschikt om in korte tijd veel bezoekers naar de funnel te krijgen en conversies te stimuleren. Ik help je graag met een advertentiestrategie om jouw ideale doelgroep te bereiken.

Optimalisatie

Als de funnel en advertenties eenmaal gestart zijn, is het kunst om deze te optimaliseren. Hoe kun je bijvoorbeeld die 500 bezoekers verdubbelen naar 1000 bezoekers? Of dat de conversie van 20% naar 30% stijgt? Ik weet precies aan welke knoppen je moet draaien om het rendement van de funnel en campagne te verhogen.

Een greep uit mijn werk

No items found.
No items found.

Wat mijn klanten zeggen

🙌
Richard de Heus | Proverium
Angelique
"Angelique denkt reeds in de ontwerpfase actief mee. Haar ervaring met en betrokkenheid bij kennis ondernemers klinkt door in een strategiegesprek. Haar kennis van NLP maakt haar in een traject tevens een goede business coach, die aanvoelt of de ideeën rondom nieuwe diensten echt passen bij de ondernemer. De prijsstelling van funnels is toegankelijk te noemen voor startende en ervaren ondernemers. Als kennis ondernemer hoeft je online marketing niet onder te doen voor die van bijvoorbeeld een MKB bedrijf in jouw markt."
Tessa Fennama | Tessa Trainingen
Angelique
"Soms komt er iets bijzonder moois op je pad. Een aantal maanden geleden kreeg ik een berichtje van Angelique. We kennen elkaar al een aantal jaren vanuit de NLP trainingen. Ze was begonnen met een nieuwe opleiding en moest daar een opdracht voor maken. Ze dacht direct aan mij. Hoe lief. We zijn nu een paar maanden verder en ze heeft een prachtige applicatiefunnel gemaakt voor mij. Het klopt gewoon. Ze heeft geluisterd, meegedacht, mij getriggerd, adviezen gegeven en geholpen en het is klaar! Super trots!"
💪
Brecht Rutgers van der Loeff | Pleisterplaats
Angelique
"Ik ben erg blij dat ik bij Angelique terecht gekomen ben. Ze helpt mij enorm goed om helderheid te krijgen en zo het fundament van m’n bedrijf stevig neer te zetten. Ze stelt goeie vragen, is rustig en nuchter en op een natuurlijke wijze kom ik tot m’n antwoorden. Als ik vast zit weet Angelique mij weer op een lopend spoor te krijgen en dat verrast me steeds weer!"
Gecertificeerd Fullstack Funnelbouwer
💫 Medior

Angelique Lijffijt

Ik zorg ervoor dat je vooral bezig bent met de business van morgen zodat het vanaf vandaag beter gaat!
Angelique
Gecertificeerd Fullstack Funnelbouwer
Website 2.0
Meesterlijke Funnels
Coaching
Fun fact

Gek op sterke koffie 🤎

(Business) coaching
Webdesign
Website 2.0 (website + funnel)
Front-end Funnel
E-learning / Membership
Design / Grafische vormgeving
Back-end Funnel
Advertentiestrategie
High-end Funnel
Copywriting
Online strategie
Lead Funnel
Online vindbaarheid (SEO)
Optimalisatie
💫 Medior

Jij vraagt, wij antwoorden

No items found.